Veertig jaar geleden liep ik een tent binnen bij Opwekking in Vierhouten en hoorde de woorden: “Een van de sleutels van een goede relatie is communicatie.”

Na veertig jaar merk ik dat ik nog steeds aan communicatie moet blijven werken. Communicatie gaat vaak niet vanzelf in een relatie. Er is inzicht, begrip en soms hard werken voor nodig.

Het gaat erom de ander te begrijpen: wat bedoelt de ander nu, en wat heeft hij/zij nu nodig? Het is soms een zoektocht naar wat het hart van de ander nodig heeft. En het kan zoeken zijn naar de juiste “taal” van het hart,  zodat de ander liefde ervaart.

Op woensdagavond 1 en 15 maart van 19:30 tot 21:00 wil ik dit onderwerp bespreken vanuit het boek ‘De 5 talen van de liefde’ van Gary Chapman.

Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar eigen liefdestaal. Tijdens deze avonden kun je meer leren over dit fascinerende onderwerp zodat je jouw partner/ kind / vrienden beter kunt begrijpen en hun liefdestaal te spreken. Met als doel om onderlinge relaties te versterken: wie wil dat nu niet?

Nodig gerust anderen uit voor deze twee avonden, het is open voor iedereen.
Je kunt je opgeven door te mailen naar: secretariaat@egdekandelaar.nl 

Van harte welkom!
Hindrik