Wat is Alpha?

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven, dat is Alpha! Tijdens elf interactieve en gezellige bijeenkomsten en een mini-weekend ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met anderen door over vijftien inspirerende onderwerpen.

Voor wie?

Of je nu al jaren christen bent, net tot geloof komen bent of je weet het allemaal zo net nog niet, we bevelen deze cursus van harte aan. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 29 miljoen mensen een Alpha!

Aanvang van de Alpha-cursus

De cursus begint op 29 januari om 19.30 uur met een kennismaking en wij
behandelen dan gelijk het eerste hoofdstuk.

Daarna word je elke dinsdagavond om 18.15 uur verwacht. We starten elke bijeenkomst met een gezellige en heerlijke maaltijd. Om 19.30 uur gaan wij gezamenlijk koffie drinken, zingen, er zal een inleiding worden gehouden, en vervolgens nemen wij de lesstof met elkaar door. Wij ronden om 21.30 uur
de avond af.

De Alpha-cursus is start op 29 januari tot en met 23 april. Op 16 en 17 maart vindt het mini-weekend over de Heilige Geest plaats.

Kosten

De bijeenkomsten en het materiaal zijn gratis. Er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het eten en voor het weekend. Financiën mogen echter nooit een reden zijn om niet deel te nemen: iedereen is WELKOM!

Overige informatie

Voor algemene informatie over Alpha kun je kijken op alpha-cursus.nl. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor meer informatie of om je aan te melden.