Jaarthema ‘Samen zichtbaar’

Bij Hem is de bron van het leven, en in Zijn licht, zien wij het licht’ (Psalm 36:10)

Vorig seizoen was ons jaarthema ‘Samen bouwen’. Dit jaar is ons thema ‘Samen zichtbaar’. Een prachtig vervolg op afgelopen seizoen, maar ook een prikkelende uitdaging voor ons om, als christen en als kerk, zichtbaar te zijn in onze omgeving.

We hoeven als kerk niet te groeien, maar we willen iets van Jezus’ liefde laten zien aan mensen om ons heen en hen daarmee op weg helpen. Een beetje hemel op aarde, waar we zo naar kunnen verlangen. Aanstekelijk op ons werk, in vriendschappen, in je familie, in onze woonplaatsen Voorthuizen en Barneveld. Zo hebben we dat ook beschreven in die visie van onze gemeente.

Zichtbaar worden in de wereld kan op talloze manieren. Maar op welke manier wil God dat we zichtbaar zijn in deze wereld? Met dit thema gaan wij dit seizoen aan de slag. Dat merk je in onze preken, huiskringen, maar ook door actiegericht zichtbaar te zijn voor de mensen om ons heen. Om zo samen het verschil te maken.

We geloven dat God voor ons als gemeente een bijzonder seizoen klaar heeft staan. We mogen nieuw land innemen, nieuwe wegen bewandelen en meer van Hem ervaren in de komende tijd. SAMEN. Doe je mee?

Namens het oudstenteam,

Hindrik van Dijken – voorganger