Young & Connected

Ga jij naar de middelbare school? En wil jij groeien in je geloof door leuke activiteiten of gewoon een gezellige tijd hebben met leeftijdsgenoten? Dan ben je meer dan welkom bij onze jeugdclub, genaamd Young & Connected!

We organiseren om de week een avond waarin we vaak een onderwerp aansnijden en kijken wat De Bijbel er over zegt. Dat doen we aan de hand van Lifeboxes van Stichting Stronglife. Maar zoals de naam al doet vermoeden, vinden we verbinding met jou ook belangrijk.

We bieden een plek waar je echt jezelf mag zijn en we moedigen je aan om vragen te stellen. Niet alleen verbinding met elkaar, maar dat je bovenal een relatie mag ontwikkelen met onze Verlosser Jezus Christus.

Regelmatig hebben we ook gezellige avonden gepland, denk hierbij aan een spelletjesavond (met omgekeerd verstoppertje door het hele kerkgebouw) of een filmavond.

Ook organiseren we een paar keer per jaar een zaterdagmiddag met leuke activiteiten, we gaan bijvoorbeeld bowlen of naar een klimbos. Plezier maken vinden we namelijk ook erg belangrijk!

You are welcome to join the club!

JOVO-kring

Ben jij tussen de 18 en 28 jaar? Ook behoefte om je geloof te delen met leeftijdsgenoten? Of gewoon nieuwsgierig naar het hoe en wat van geloven?

Samen zingen, bidden en dieper in gaan op wat het betekent om Hem te volgen. Met onze jong-volwassenenkring, ook wel JOVO genoemd, komen we elke twee weken samen. Onder het genot van een hapje en drankje ontmoeten we elkaar, leren we elkaar beter kennen en praten we over hoe we ons geloof in het dagelijks leven vorm kunnen geven.

Je bent van harte welkom!

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op en join the club!

Mail ons