Kerstconcert met Charis Music

Kerstconcert met Charis Music

In de dagen voor Kerst gaat popkoor Charis Music het land weer in om met jou het Kerstfeest vieren. Op 22 december geven zij een bijzonder kerstconcert in onze gemeente De Kandelaar.

Het is hun verlangen om samen onder de indruk te komen van de boodschap van Kerst en God te danken voor dit machtig Evangelie. Dit doen ze door een programma vol met verhalen, muziek en zang. Hierin worden mooie luisterliedjes afgewisseld door bekende popnummers.  Ook de bekende kerstnummers komen voorbij, dus stil zitten is geen optie!

Dit jaar kijken we door de ogen van de herders naar de betekenis van Kerst. Een verhaal wat een spiegel is voor hoe wij met elkaar leven en met elkaar omgaan in de hedendaagse maatschappij. Status, erbij horen of juist niet, nieuws of nepnieuws, hoop en wanhoop. Hoe herkenbaar is dit alles niet voor ons vandaag de dag, de boodschap van kerst komt dichtbij. We zien er naar uit om dit feest samen met jou te vieren. We hopen je te ontmoeten bij dit speciale kerstconcert.

De toegang is gratis. Voor de allerkleinsten is er kinderopvang.

Download: flyer Kerstconcert Charis Music (pdf)

Wie is Charis Music?

Charis Music is een levendig koor dat bestaat uit 15 vocalisten en wordt begeleid door een live band. Het koor staat onder leiding van Chiel Naber. Zij schrijven over zichzelf:

‘Muziek heeft een grote invloed op mensen. Muziek kan je blij maken, het helpt je te ontspannen of het kan je juist verdrietig maken. Muziek kan mensen laten dansen en springen,maar ook juist heel rustig en stil maken. Soms weet je niet hoe je iets moet vertellen; heb je er geen woorden voor. Dan zegt een lied meer dan duizend woorden. Een lied spreekt een universele taal die je kunt gebruiken om God te aanbidden. Het bindt mensen met elkaar en met God.

Wij geloven dat God betrokken wil zijn op ons leven in welke situatie we ook zitten. Vanuit de dankbaarheid dat God ons kent, ons wil zegenen en genadig is, willen we het beste geven in onze muziek.’

Voor meer informatie: charismusic.nl