Op zondag 23 december komt het bekende popkoor Charis weer naar Voorthuizen voor een meer dan bijzonder kerstconcert. Zij willen het goede nieuws van het kerstfeest samen met u vieren. Dit doen zij door een programma vol verhalen, muziek en zang. Hierin worden mooie luisterliedjes afgewisseld door bekende popnummers. Ook de bekende kerstnummers komen voorbij, dus stil zitten is geen optie!

Dit jaar kijken we door de ogen van Jozef naar de betekenis van Kerst. Hij werd, ondanks al zijn goede bedoelingen en zijn rotsvaste geloof, enorm op de proef gesteld. De realiteit haalde hem in. Een heftig verhaal, en hoe herkenbaar is dat niet voor ons vandaag de dag? De boodschap van Kerst komt dichterbij.

Wij nodigen u van harte uit om samen met Charis het Kerstfeest te vieren. Wees welkom!

23 december | aanvang 10.00 uur | Gratis entree, dus kom op tijd! (na het concert wordt een collecte gehouden voor de onkosten)

Over Charis Music

Charis is een levendig koor dat bestaat uit zeventien uitstekende vocalisten onder begeleiding van een live band. Het koor staat onder de voortreffelijke leiding van Chiel Naber uit Dronten. Hun doel is om Gods genade met mensen te delen. ‘Immers, wie in God geloofd ontvangt genade om te leven met Zijn liefde en in vrijheid.’. Vandaar de naamkeuze ‘Charis Music’, het Griekse woord voor ‘genade’.

We hebben allemaal muziek nodig, maar ieder op zijn eigen manier. Het kan je helpen wanneer je emotioneel bent. Het kan je vrolijk, verdrietig of rustig maken. Het is sociaal en schept saamhorigheid, door bijvoorbeeld samen te zingen of samen muziek te maken. En het kan je gedachten doen verzetten en de wereld om je heen even doen vergeten. Soms weet je niet hoe je iets moet vertellen; heb je er geen woorden voor. Dan zegt een lied soms meer dan duizend woorden.

De uitstraling, de hoge kwaliteit, de gedrevenheid en de passie die de koorleden en bandleden ten toon spreiden, zal de luisteraar absoluut aanspreken en een gevoel van aanraking bezorgen. Het koor doet de luisteraar meer, dan enkel liedjes zingen. Het gáát ergens over. Er wordt een blijde boodschap overgebracht, het verhaal van Jezus geboorte, een verhaal van hoop! Een leven met Jezus betekent eindeloze hoop, zonder Hem is het een hopeloos eind.

Meer informatie over Charis vind je op charismusic.nl.