Kindertheater in de openlucht op 11 juli en 15 augustus

‘God houdt onvoorwaardelijk van jou! Het maakt niet uit wie jij bent, wat je doet of waar je vandaan komt!’

Bovenstaande boodschap is één van de dingen die we altijd graag willen meegeven aan de kinderen. Op zondag 11 juli en zondag 15 augustus doen wij dat op een bijzondere manier! Op deze zondagen komt er namelijk een kindertheater:

  • 11 juli: voorstelling ‘Alles is Liefde’ door Theater de Regenboog
    ‘Jezus die is gekomen om alles weer goed te maken, zodat wij weer volledig mogen zijn in de liefde van de Vader. Wie Jezus is en wat dat te maken heeft met je leven nu wordt op een eenvoudige maar adembenemende en interactieve manier uitgelegd.’
  • 15 augustus: voorstelling ‘Ik snap er niks van’ door Happy Kids Entertainers
    ‘Juf Snapniks speelt een parallelverhaal uit en de vader van de verloren zoon treedt ook op. Het bekende Bijbelverhaal wordt op een verfrissende interactieve wijze uitgespeeld en is leerzaam voor jong en oud.’
De voorstellingen zijn geschikt voor alle kinderen van groep 1 t/m 8. Ben je er ook gezellig bij?
In beide voorstellingen staat Gods onvoorstelbare én onvoorwaardelijke liefde centraal. Deze belangrijke boodschap is natuurlijk ontzettend waardevol voor álle kinderen!

We vinden het geweldig als er zoveel mogelijk kinderen komen. Nodig daarom andere gezinnen uit voor de kerkdienst en kindertheater op deze data.

Via onderstaande button kun je een flyer downloaden met meer informatie. De flyer kun je natuurlijk ook gebruiken om anderen uit te nodigen!