Preken op TWR360 bij Trans World Radio

Trans World Radio

Het doel van Trans World Radio (TWR) is om het evangelie van Jezus, over de wereld te
verspreiden om zo levens blijvend te veranderen. Dit doen zij door het maken van christelijke programma’s in de taal/dialect van de luisteraar, zodat het woord van God zo goed mogelijk ‘binnen komt’. Mensen in moeilijk bereikbare gebieden krijgen steeds meer toegang tot internet. Daarnaast zien we ook dat mensen in de westerse wereld vaak het internet gebruiken om antwoord te krijgen op hun (levens)vragen. Daarom is TWR een
paar jaar geleden gestart met twr360.org.

TWR360: christelijke inhoud in meer dan 54 talen

Op twr360.org biedt TWR christelijke programma’s, onderwijs, video’s, e-books,
online radio en bijbels aan. Op de website kunnen bezoekers terecht voor christelijke content in meer dan 54 talen, van Engels tot Swahili en van Arabisch tot Mandarijn. Inmiddels wordt de website maandelijks circa 1 miljoen keer bezocht! Het doel is om binnen enkele jaren het aantal beschikbare talen uit te breiden tot 100.

Preken uit De Kandelaar ook op TWR360

Vorig jaar heeft onze gemeente een professionele camera aanschaft om de preken op te nemen en te plaatsen op YouTube en Facebook. We zijn blij en dankbaar je te mogen vertellen dat de preken inmiddels ook op twr360.org worden geplaatst en daar goed worden bekeken.

Hiermee zijn we de eerste gemeente in Nederland. Met deze ontwikkeling draagt onze gemeente heel concreet bij aan het verspreiden van het evangelie in Nederland. We bidden dat vele harten aangeraakt mogen worden. Bidt u mee?