Seminar ‘Hemels voedsel; wat eet ik in hemelsnaam?’

Op 30 januari 2019 wordt een seminar gehouden over gezonde voeding. Een nieuw jaar is weer begonnen. Eén van de goede voornemens heeft vaak betrekking op voeding. Maar we zien door de bomen het bos niet meer. Want wat zit er in mijn eten en wat is nu gezond?

Leer zelf te onderscheiden, wat bedoelt is als voedsel en wat je beter kunt laten staan. Uitgangspunt voor het seminar is de bijbel. Want wist je dat God van alles te zeggen heeft over onze voeding? Allereerst is Hij de Schepper en Bedenker van ons, en dus ook van ons lichaam en van ons voedsel. Hij heeft in al Zijn creativiteit en wijsheid nagedacht over wat ons lichaam voedt en geneest.

Je krijgt handvatten en praktische tips om meteen aan de slag te gaan. Aan bod komt o.a. vetten, e-nummers, effecten van suiker en bewerkt voedsel en de magnetron.

Spreekster Ria Poort

Ria spreekt regelmatig over dit onderwerp en heeft sinds 2012 samen met haar man Johan weekendseminars georganiseerd over dit onderwerp. Het seminar is open voor iedereen. Toegang is gratis. Van harte welkom!

Evangeliegemeente De Kandelaar | De Ruijterlaan 4, Voorthuizen | Zaal open en inloop met koffie en thee :19:30 | Seminar: 20:00 – 22:00