Uitnodiging workshop ‘God beter leren kennen’
Voor gezinnen bestaat geen groter avontuur dan om samen God te leren kennen en Hem te volgen. God verlangt ernaar jou en je gezinsleden te laten zien wie Hij is, wat jullie voor Hem betekenen en hoe Hij wil helpen bij de vragen van elke dag. Het opvoeden van kinderen is een mooie en uitdagende verantwoordelijkheid, maar het is soms echt even zoeken om antwoorden te vinden. In deze ‘snelle’ wereld komt er niet alleen veel op je af als opvoeders, maar ook op onze kinderen.

We organiseren we samen met stichting Raise Up  opbouwende workshops voor iedereen die een rol speelt in de geloofsopvoeding van kinderen, dus ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, kinderwerkers, jeugdleiders, iedereen is van harte welkom. Daarnaast is er ook ruimte om gezellig met elkaar te connecten :-)

De eerste workshop over geloofsopvoeding vindt plaats op donderdagavond 19 januari 2023:

God beter leren kennen (donderdagavond 19 januari 2023)
Je wilt zo graag dat je (klein)kinderen God leren kennen in hun leven. Maar ze kunnen God niet zien, ze kunnen Hem (meestal) niet horen en ze kunnen Hem niet aanraken. Hoe kunnen ze Hem dan leren kennen? Dat is niet vluchtig even kijken, maar doorzetten, speuren en blijven zoeken. God nodigt je uit om op onderzoek uit te gaan en Hem écht te leren kennen. Dat is een prachtige ontdekkingstocht waar wij de kinderen in mee mogen nemen! In deze workshop over geloofsopvoeding gaan we aan de slag met de vraag hoe je dat kunt doen.

Praktische informatie
Deelname aan de workshop is gratis en geschikt voor iedereen die een rol speelt in de opvoeding van kinderen! Neem ook gerust vrienden en kennissen mee!

Om de workshops goed te organiseren, vragen we je wel om je even aan te melden via onderstaande button. Voorafgaand aan de workshop ontvang je dan meer informatie. Heb je vragen? Neem dan even contact op via kinderwerk@egdekandelaar.nl.