Cursussen in onze kerk

We vinden het belangrijk dat je groeit. In geloof en in je relatie met God. Zodat je Zijn bestemming voor jouw leven ontdekt en je hierin kunt ontwikkelen met praktische kennis.

We bieden diverse cursussen over het geloof zoals de Alpha-cursus, een premarriage course, een marriage course als je al langer getrouwd bent, maar we geven ook onderwijs over de volwassendoop. Daarnaast organiseren we regelmatig bijeenkomsten waarin we dieper ingaan over (praktische) onderwerpen die te maken hebben met het geloof, de Bijbel, maar ook allerlei ethische onderwerpen.

Voor iedereen

Onze cursussen geschikt voor gemeenteleden, maar ook als je onze kerk niet bezoekt, ben je van harte welkom! Kom je uit Voorthuizen, Barneveld en omgeving, en wil je meedoen? Laat het ons weten.

Als je aan een cursus wil meedoen, kun je je opgeven via het contactformulier.

Speciaal voor belangstellende bezoekers en mensen die lid willen worden van onze kerk, organiseren we regelmatig een aantal bijeenkomsten om elkaar te leren kennen. We horen graag jouw verhaal. Daarnaast vertellen we hoe onze gemeente is ontstaan en bespreken we onze visie voor de toekomst. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om al je vragen te stellen.

De bijeenkomsten bestaan uit drie avonden van ongeveer anderhalf uur. Heb je belangstelling? Neem dan graag contact met ons op.