‘De huiskring is de gemeente in het klein, een groep waar ik me thuis voel, waar we samen optrekken, uit de bijbel lezen en God steeds beter leren kennen!’

‘Sinds een tijdje zit ik op de JOVO-kring. Samen vormen we een gezellige groep waar we God zoeken en Hem steeds beter leren kennen. We leren veel van en met elkaar. Ik heb altijd een gave en inspirerende avond!’

Huiskringen

Huiskringen zijn kleine groepen waarin je vriendschap opbouwt, samen leuke dingen doet en groeit in je relatie met Jezus.

Een huiskring bestaat uit ongeveer acht tot twaalf personen van verschillende leeftijden. De kringavond wordt bij één van de deelnemers thuis gehouden. Dat is in Voorthuizen, Barneveld of in De Glind. Eens in de twee weken ontmoet je elkaar en bestudeer je samen Gods Woord. Daarnaast help je elkaar als dat nodig is, zowel in het geestelijke als in het dagelijks leven. Om zo met elkaar te groeien in geloof, hoop en liefde.

Naast deze huiskringen zijn er sinds kort twee nieuwe kringen: één voor jonge ouders en de jong-volwassenenkring, ook wel JOVO genoemd. Doordat je in dezelfde levensfase zit, is het een feest van herkenning!

Deelnemen aan een huiskring

Wil je deelnemen aan een huiskring of de kring voor jonge ouders of jong-volwassenen? Laat het ons weten en vertel wat je zoekt en wat je voorkeuren zijn. We denken graag met je mee, zodat je een plek vindt waar je je thuis voelt. Hiervoor hoef je geen lid te zijn van onze gemeente.

Vul het contactformulier in en we helpen je dan graag bij het zoeken naar een passende plek.