Youth

LEF Op club ga je samen met andere jongeren en jeugdleiders aan de slag met dit thema. Wat houdt lef in? En heb je lef nodig in je geloof? Dit zijn vragen waar we mee aan de slag gaan. Elke maandagavond van de maand is er iets voor jou:

TAKE ACTION | 1e en 3e maandag
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Waar: sportveld, De Ruijterlaan, Voorthuizen

De naam geeft het al weg. ACTIE! Samen met Athletes in Action ga je sporten en Jezus beter leren kennen.

PRAISE HIM | 2e maandag
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Waar: De Kandelaar, De Ruijterlaan 4, Voorthuizen

Het ritme van de muziek klinkt en je begint met dansen,  je voelt je vrij en geniet van de worship-muziek. De aanbidding sleept je mee en je voelt de aanwezigheid van God. Let’s praise Him!

DEEP IMPACT | 4e maandag
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Waar: De Kandelaar, De Ruijterlaan 4, Voorthuizen
Naast het sporten en worshippen is er ook een avond waar je gewoon lekker kan chillen. Onder het genot van hapjes en drankjes met elkaar in gesprek gaan en samen de bijbel in duiken. Dat kon nog wel eens een diepe impact maken.

De eerste maandagavond start 7 oktober 2019.

Logo Youth De Kandelaar

Jong-volwassenen

Ben jij tussen de 18 en 28 jaar? Ook behoefte om je geloof te delen met leeftijdsgenoten? Of gewoon nieuwsgierig naar het hoe en wat van geloven?

Samen zingen, bidden en dieper in gaan op wat het betekent om Hem te volgen. Met onze jong-volwassenenkring, ook wel JOVO genoemd, komen we elke twee weken samen. Onder het genot van een hapje en drankje ontmoeten we elkaar, leren we elkaar beter kennen en praten we over hoe we ons geloof in het dagelijks leven vorm kunnen geven.

Je bent van harte welkom!

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op en join the club!

Mail ons