Als gemeente zijn wij betrokken bij het werk van Agapè. Sinds 1969 neemt Agapè het initiatief om mensen in Nederland te bereiken met de liefde van Jezus Christus. Hun drive is dat alle mensen in Nederland de kans krijgen om Jezus persoonlijk te leren kennen. Om dat te bereiken mobiliseren zij christenen om samen met ons Jezus zichtbaar te maken in woord en daad. Agapè biedt kerken en christenen trainingen, producten en projecten om zelf op een persoonlijke manier te leren getuigen in de samenleving.

Dit is wat Agapè zelf schrijft op hun website over hun jubileumjaar:

‘Nog steeds ervaren we dat Hij een plan heeft met Nederland. Dat Hij aanmoedigt om in beweging te komen en mensen in Nederland in aanraking te brengen met Zijn Vaderhart. In de afgelopen jaren groeide ons verlangen om meer en meer mensen aan te moedigen om hun geloof te delen. Op eenvoudige wijze, door naast anderen te staan en door aanstekelijk te zijn en Zijn licht te laten schijnen.

Vanuit bewogenheid zoeken we mensen op in hun eigen omgeving, of dat nou in de wijk, op het sportveld, op de universiteit of online is. Daarnaast bieden we producten aan vrouwen, aan mensen die aan hun relatie willen bouwen of aan jongeren. We leren je om op een natuurlijke manier je leven te delen met anderen, om te getuigen van Jezus leven en wat Hij in jouw leven deed. Heel persoonlijk.

En dat allemaal omdat Jezus zelf tegen ons zei: ‘Ga op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest.’ (Matteus 28 vers 19a).’

Omdat Agapè jouw betrokkenheid – in welke vorm dan ook – waarderen, nodigen ze je graag uit om het 50-jarig jubileum van Agapè met hen mee te vieren. Op vrijdagavond 4 oktober zal een feestelijke avond worden gehouden in de Sint Jan in Gouda voor (oud-)collega’s, betrokkenen en belangstellenden, dus ook voor jou! Om 20:00 begint het feestelijke programma. De inloop is vanaf 19:30. Het zal een avond zijn vol muziek, dans, Ted Talks en pop-up stories. Ook is er na het programma gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje.

Wil je erbij zijn? Klik dan op onderstaande knop om je gratis kaarten te bestellen.